A, Nuorten aluesarja, lohko 2

Pyry- Team Nokia - Lätkä

Nokia 2

EJL A voitti tulikuuman ottelun

Lätkä A matkusti lauantaina Nokialle Pyryn vieraaksi. Ottelusta muodostui melkoisen kuuma kamppailu, sillä siinä jaettiin peräti 123 jäähyminuuttia.

Peli alkoi vauhdikkaasti ja molemmilla joukkueilla oli muutama maukas maalipaikka heti alku minuuteilla. Paikoista huolimatta maalivahdit pitivät maalinsa puhtaana erän alkupuoliskon. Lätkä joutui alkuun jopa kahden miehen alivoimalle, joka selvitettiin ilman takaiskuja. Molemmat joukkueet ottivat vuorotellen jäähyjä ja lätkä pystyi sen lopulta hyödyntämään tasavajaalla pelaten. EJL iski erän puolivälin jälkeen kolme maalia alle minuutissa. Maalitekijöinä : Joonas Nordlund kahdesti ja Iiro Rekola kertaalleen. Tosin kolmannen maalin jälkeisessä vaihdossa kotijoukkue pääsi maalinkulmalta iskemään kavennuksen 1-3 :een, joka jäi myös erä tulokseksi. Torjunnat Lätkä 13 ja Pyry 11 koppia.

Toinen erä alkoi kotijoukkeen painostuksella. Pelikellon näyttäessä aikaa 22.44 Pyry onnistui kaventamaan ottelun 2-3 :een aivan maalin edestä tehdyllä osumalla. Ja jälleen , kun molemmat joukkueet kuluttivat jäähypenkkiä niin Lätkä iski tasavajaalla ottelun kannalta tärkeän maalin. Maalin viimeisteli Eemil Puhakka ajassa 34.36. Peli aaltoili puolelta toiselle ja molempiin päihin tuli jatkuvasti ylivoima hyökkäyksiä. Ajassa 34.36 Joonas Nordlund onnistui hattutempun arvoisesti ja siirsi vierailijat 2-5 johtoon. Pari rangaistusta tuli vielä erän loppuunkin, mutta numerot eivät enää muuttuneet. Torjunnat : EJL 8 ja Pyry 31 torjuntaa ( ? ) .

Kolmas erä olikin sitten yhtä jäähyilyä. Kotijoukkue pystyi kaventamaan ylivoimalla pelin ajassa 46.37. Lätkä pääsi erän puolivälin paikkeilla pelaamaan ylivoimaa ja hyviä paikkoja - pyöritystä saatiin aikaiseksi. Ainoastaan maali jäi uupumaan. Turhautumisen merkkejä oli havaittavissa kentällä, kun kello kävi Lätkän hyväksi. Pieniä kahakoita oli lähes koko ajan, kun tuli kontakteja. Pyry otti aikalisän ja maalivahdin pois pari minuuttia ennen päätös summeria. Summerin soidessa pelaajien turhautuminen pääsi valloilleen. Molempien joukkueiden pelaajat ryntäsivät kentälle ja hetken aikaa oli oikea joukkotappelu käynnissä. Onneksi tuomarit saivat lopulta tilanteen hallintaan ja joukkueet poistuivat pukukoppeihinsa kättelemättä. Lätkälle tärkeä voitto 3-5 lukemin.

Lätkän maalilla Henri Raitanen pelasi jälleen hyvän ottelun ja piti vierailijat voitonsyrjässä kiinni hyvillä torjunnoillaan. Henrille yhteensä 34 koppia ja vastustajan veskarille 56 koppia. Tehomiehinä tutut pelurit: Joonas Nordlund 3+0 ja Eemil Puhakka 1 +3. Lätkän seuraava vastustaja on Sisu Hämeenlinnasta ja ottelu Eurajoella alkaa sunnuntaina 7.10 klo 14.30.