A, Nuorten aluesarja, lohko 2

Lätkä - Pyry- Team Nokia

Eurajoen jäähalli

EJL A palasi voittojen tielle

Eilisen tappiopelin jälkeen Lätkän A.lla oli paikka palata jälleen parrasvaloihin. Vastustajaksi Eurajoelle saapui sunnuntaina Nokian Pyry, joka oli voitettu joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa 3-5 lukemin.

Lätkällä oli kolme pelaajaa pelikiellossa. Onneksi saatiin apuja sekä ylhäältä että alhaalta muista joukkueista, jotta saatiin kolme ketjua kasattua. Peli lähti Lätkältä hyvin käyntiin ja kiekkoa pelattiin enimmäkseen Pyryn kenttäpuoliskolla. Ajassa 6.19 Onni Impola kaadettiin läpiajossa rangaistuslaukauksen arvoisesti, mutta vastustajan veskari veti tällä kertaa pidemmän korren. Kotijoukkueen avausmaali nähtiin ajassa 9.00 tasan, kun Riku Leskinen siirsi Lätkän ansaitusti 1-0 johtoon. Lätkän maalilla Henri Raitanen pelasi varmaa peliä ja torjui Pyryn maalinteko yritykset kerta toisensa jälkeen. Lätkä siirtyi 2-0 johtoon, kun Artturi Tuure onnistui maalinteossa ja heti seuraavalla minuutilla oli Onni Impolan vuoro onnistua. Aivan erän lopulla Lätkä pääsi vielä ylivoimalle ja onnistui maalinteossa Valtteri Riikilän lusikoidessa maalinedustalta kiekon verkon perukoille. Erätauolle Lätkän selvässä 4-0 johtoasemassa. Torjunnat Pyry 10 ja Lätkä 9 koppia.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen päättyi. Lätkä hallitsi peliä enimmäkseen ja Pyryn hyökkäykset tulivat yleensä kiekon menetyksistä. Onni Impola onnistui toistamiseen maalinteossa, kun Lätkä pelasi ylivoimaa. Pelin ollessa 5-0 niin suurin yritys oli jo molemmilta joukkueilta pukukopin puolella. Ennen erän puoliväliä Lätkän Santeri Modig siirsi kotijoukkueen jo 6-0 johtoon ja tasavajaalla pelatessa oli Jari Aallon vuoro onnistua. Peli Lätkälle 7-0 ajassa 34.47. Liika hyökkäys intoilu kostautui heti seuraavalla minuutilla ja Pyry onnistui tekemään avausmaalinsa. Lätkä kuittasi kuitenkin nopeasti, kun Santeri Modig niinikään onnistui toistamiseen maalinteossa. Erätauolle 8-1 lukemista. Torjunnat Pyryn veskarit 25 ja Lätkä 9 torjuntaa.

Kolmas erä olikin sitten jälleen loppusummerin odottelua. Hetkittäin peli suorastaan pysähtyi, kun kenelläkään ei ollut kiire kiekon kanssa. Lätkä onnistui viimeisessä erässä vielä kahdesti maalamaan Aaro Pasasen ja Leevi Yläjän toimesta, mutta Pyrykin käytti paikkansa hyväkseen ja teki kaksi maalia kolmannessa erässä. Koko ottelu kuitenkin Lätkälle selvin 10-3 lukemin. Koko ottelun torjunnat Lätkä 30 koppia ja vastustajan veskareille 50 koppia. Tehomiehinä Lätkällä tännä olivat : Jari Aalto1+4, Onni Impola 2+1 sekä Aaro Pasanen 1+2 tehoilla. Lätkän seuraava peli on ensi viikonloppuna, jolloin matkataan Hämeenlinnaan Sisun vieraaksi.