Tervetuloa Leijona-kiekkokouluun!
Julkaistu: 08.08.2017 00.00

Tervetuloa Leijona-kiekkokouluun!

Tervetuloa uudet pelaajat Eurajoen Lätkään

Eurajoen Lätkä toivottaa kaikki alle 8-vuotiaat (2011- ja myöhemmin syntyneet) Leijonat - tytöt ja pojat - tervetulleiksi mukaan Leijona-kiekkokouluun.

Leijona-kiekkokoulussa koulutetut ohjaajat opastavat lasta jääkiekon pariin ikä- ja taitotason mukaan. Sekä tytöille että pojille sopivat tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä.

Elokuussa alkava Leijona-kiekkokoulu järjestetään Eurajoen jäähallissa keskiviikkoisin klo 17:00–18:15. Kauden 2018–19 kuukausimaksu on 20€-30€ sisältäen ainakin yhden jääharjoituksen viikossa. Kokeilemaan pääsee ilmaiseksi. Seuralta on myös mahdollista saada varusteita lainaksi. Mikäli ei halua tai pääse aloittamaan vielä elokuun puolessa välissä, niin joukkueeseen voi liittyä myös kesken kauden.

09- ja 10-syntyneet muodostavat jo omat ikäkausijoukkueet (F1 ja F2). Myös näihin joukkueisiin mahtuu vielä hyvin ja kaikki pelaajat ovat tervetulleita! Nämä joukkueet harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, ainakin toistaiseksi tiistaisin ja perjantaisin. Rohkeasti mukaan!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
Leijona-kiekkokoulu vastaava Saku Näyrä
p. 041-4352912 & saku.nayra@eurajoenlatka.fi

Seuran uusimmat