Seuran ohjeistukset toistaiseksi
5.12.2020 19:31 Uutiset / Pääsivusto

Koronan vaikutuksia toimintaan

Ohjeet ja suositukset eivät edellytä alle 15-vuotiaiden harrastusten peruuttamista, joten jatkamme seuramme U15- ja nuorempien ikäluokkien harjoittelua toistaiseksi. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeita ja toimimme niiden mukaan!

Seura on antanut muutamat tarkennetut ohjeet:

- Vanhemmat, jotka tuovat lapsensa harjoituksiin ja käyvät sisällä hallissa, KÄYTTÄVÄT AINA MASKIA. Vältetään turhaa oleskelua jäähallissa !!

- pelaajat pukevat varusteet päälle jo kotona ennen hallille saapumistaan ja peseytyminen harjoitusten jälkeen tehdään myös kotona. ( koskee seuraavia joukkueita; kiekkokoulu, U9, U10 ja U11)

- hallin kahvio on SULJETTU toistaiseksi

Ohessa vielä THL:n ohjeistus, minkä mukaan seura toimii:
15-vuotiaat tai alle olevat ikäluokat voivat jatkaa harjoittelua, kun tarkasti noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta hygieniasuosituksista ja turvaväleistä. Mikäli saman ikäluokan joukkueessa on osa yli 15-vuotiaita, voi koko joukkue silti harjoitella, kun etäisyyksistä ja hygieniasta huolehditaan tarkasti. Turvavälejä tulee pystyä tosiasiallisesti noudattamaan. Ottelut on syytä keskeyttää. Harrastustoiminnassa ja julkisten tilojen käytössä on huolehdittava, että osallistujien on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa. Vanhempien tulee käyttää maskia lapsia noutaessaan, kontakteja vältetään.

Toimitaanhan kaikki ohjeiden mukaan, jotta pysyisimme terveenä!
Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!


   
Lisää uutisia
Eurajoen Lätkä
«  Toukokuu   »
Kategoriat